България трябваше да внесе Плана за възстановяване още през април - такава

...
България трябваше да внесе Плана за възстановяване още през април - такава
Коментари Харесай

Груба грешка е, че Планът за възстановяване не беше внесен през април

България трябваше да внесе Плана за възобновяване още през април - такава позиция изрази пред Bulgaria On Air президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов.

" Не съм го чел, само че 43 рецензии върху материал, който е 3000 страници може да не са толкоз доста, само че в тях може има единствено една, която да го срине. Беше груба неточност, че Планът не беше импортиран през април. " - разяснява Манолов в предаването " Денят ON AIR ".

Той напомни, че предишният План за възобновяване беше юридически година и половина.

" Стана хубаво, че пристигна миг, в който институционално натискът върху Пеканов намаля и той съумя да компилира някакъв вид - макар че той не е автор на този проект, той е компилатор на непознати хрумвания и настоявания. " - акцентира президентът на КТ " Подкрепа ".

Той счита, че планът може да бъде употребен като политически инструмент, за да ни накара да свършим работа със Северна Македония.

" Нищо чудно да пристигна някой и да каже: " Колко ви коства да се откажете от ветото против РСМ? ". Страх ме е, че ще се намерят и хора, които ще дефинират цената. И за парите, които ще дойдат в България, е единствено релативно правилно. Те няма да дойдат при мен. Те ще отидат при хора, които са поименно известни. Защо не натискат Република Северна Македония, а натискат нас? " - сподели още Димитър Манолов.

А за новото държавно управление той се надява, че няма да посегнат на хората, които работят на терен.

" Ако посегнат на Агенцията по вписванията, Агенцията по заетостта - няма да е по никакъв начин добре и най-вероятно ще се скараме. В писмо до Владислав Горанов желаех лист на всички администрации, които работят, тъй като това е най-голямата загадка в България. Когато някой ми каже, че ще редуцира 30 000, аз се разтягам, тъй като това число не е правилно. " - безапелационен е Манолов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР